Müftü Mehmed Tevfik İlkokulu
KİRAZLIDERE MAH. ŞİFA SK. M.MEHMET TEVFİK SİTESİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 8 MERKEZ / AMASYA

VİZYON

Eğitim ortamımız ve eğitim süreçlerimiz geliştirilsin.İstiyoruz ki Öğrencilerimiz derste öğrendiklerini yaşamlarına geçirebilsin.İstiyoruz ki Okulumuzda ki herkes her gün daha iyiye ulaşmak için birlikte çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsın.

MİSYON

Biz…Yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran,çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.Öğrencinin Başarısı : Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, ilgi alanlarını artırmak, karakterlerini sağlamlaştırmak amacını güden sürekli bir ilerleme sürecidir. Misyonumuzun İlkesi : Etki alanının içindeki herkesin çeşitli alanlardaki var olan yeteneklerini araştırmak, keşfetmek,geliştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

ŞEHİR MERKEZİ